Open-fles-dagen ?

Beste Klant,
Helaas kan onze najaarsdegustatie omwille van deze grillige crisis niet plaatsvinden.
Maar niet getreurd daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief.
 
We hebben een lijst gemaakt van de wijnen die normaal op de degustatietafel zouden staan. Een reeks nieuwe jaargangen van oude bekenden plus een aantal wijnen nieuw in het gamma en zeker de moeite waard. U kan de degustatielijst downloaden en ingevuld terugsturen. Deze vindt U terug via de link onderaan .
 
Dit jaar geen kadobonnen als korting maar rechtstreeks tien procent op de vermelde prijs, ongeacht het aantal flessen dat u koopt.
 
Wenst U graag eerst thuis  te proeven dan kan U zelf een proefpakket samenstellen uit deze lijst.
Onze actie loopt van 25 november tot 31 december, tijd genoeg dus.
 
Om U een beetje te helpen in de keuze hebben we zelf al enkele pakketten samengesteld verpakt per zes. In de prijs zit de korting reeds inbegrepen en wij bezorgen die gratis thuis. U kan deze eenvoudig bestellen via onze website of via mail.  De pakketten kunnen indien gewenst ook afgehaald worden in de winkel. Via de website kan U ze bestellen door op de button Degustatie-pakketten bovenaan de home-pagina te klikken om Uw keuze te maken.

Anderzijds staan we dit jaar opnieuw ter  beschikking om Uw eindejaarsgeschenken samen te stellen.  Hiervoor werken we op afspraak.  We zijn steeds bereikbaar via mail of telefoon.
Hou het veilig en hopelijk tot heel gauw.

Kathy en Stefaan

Voor de degustatielijst klik op de link hieronder

https://mcusercontent.com/bcf41ea95ef445a8f4de5a852/files/4c8186ef-2cf6-4221-8d87-89a7d98bcf74/openflesdagen2020.01.pdf

|